Onze dienstverlening

 

Buro op Pad Veghel

 

Buro Op pad biedt freelance ondersteuning aan kinderopvangorganisaties op het gebied van kwaliteit en beleid. Dit kan op verschillende manieren en is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Samen gaan we ‘op pad’ om uw organisatie nog verder te professionaliseren. Hoe deze ondersteuning eruitziet? Dat leest u hier.

 

 

 

 

 

 

 


Ondersteuning: 

Uw organisatie ondersteunt in de behoefte van de ouder en ontwikkeling van het kind. Buro Op pad wil u ondersteunen.

Wij kunnen zorg en werk voor u uit handen nemen, zodat u zich kan richten op uw belangrijkste taak: kwalitatief goede opvang bieden in een veilige, uitdagende en vertrouwde omgeving.  

Wat Buro Op pad voor u kan betekenen leest u hier. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Heeft u een eenmalige vraag? Van korte duur of voor langere periode (bijvoorbeeld vervanging bij zwangerschapsverlof)? Of kan Buro Op pad u structureel ondersteunen? Bijvoorbeeld om aan de IKK-maatregel pedagogisch beleidsmedewerker te voldoen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 

 


Professionalisering:  

De pedagogisch professionals die elke dag klaar staan om de allerbeste zorg te bieden zijn de meest belangrijke factor als het gaat om de kwaliteit van uw kinderopvangorganisatie. Zij zijn het visitekaartje van uw kinderopvang. Aan deze professionals vertrouwen ouders hun kind(eren) toe en zij bouwen een band op met de kinderen die u mag opvangen. Heel logisch dus dat u binnen uw organisatie aandacht besteedt aan de professionele ontwikkeling van deze beroepskrachten. 

Buro Op pad kan dit op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan de training: werken met  baby’s’ (IKK gekwalificeerd) of door pedagogisch coaching in de praktijk.  

 


Procesbegeleiding: 

Waar twee werelden samen komen ontstaat een proces waarin afstemming plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen kinderopvang en basisschool. Twee werelden die beiden de beste ondersteuning en ontwikkeling willen bieden aan jonge kinderen, maar waar verschillende wet- en regelgeving gelden. Deze twee werelden hebben elk hun eigen cultuur en gewoontes opgebouwd en spreken niet altijd dezelfde taal. Buro Op pad kan begeleiding bieden in verbinding tussen kinderopvang en onderwijs. Samen onderzoeken we in welke fase van  samenwerking u zich bevindt, wat uw doel is en gaan van daaruit op pad om dit te realiseren.  

 


Advies: 

Binnen een branche die altijd in ontwikkeling is komt u regelmatig voor keuzes te staan. Welke dienst kan ik nog meer aanbieden? Wat is de behoefte van de ouder? Of: hoe kan ik een nieuwe werkwijze het beste implementeren met mijn medewerkers? Buro Op pad kan u hierin adviseren. Elk advies wordt onderbouwd op basis van uw situatie en behoeften.  

 


 

Dienstverlening op maat: 

Omdat uw organisatie en situatie uniek is, is geen enkele dienstverlening van Buro Op pad hetzelfde. Een kennismaking is altijd geheel vrijblijvend. Op basis van uw vertrekpunt stemmen we samen af wat Buro Op pad voor u kan betekenen en op welke manier.

Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op.